​ Dit land zit vol met verhalen, je hoeft alleen maar stap voor stap met ons mee te gaan naar …Dit land zit vol met verhalen, kom gewoon stap voor stap bij ons staan ​​om ze nog een keer te horen en met een andere blik.

Damesschoenen uit de nieuwe voorjaarscollectie van 1400 voor de dagen van #travel_in_my_country
#dorsaofficial

#Darsa #Het is #Tehran_Future #Dal_Line #Dal_Land #New_Identity #Shoes #Women_shoes #Women_shoes #Leather #Shoes_High_Heels #Shoes_Leather
#futuretehran #dorsa #lifestyle #lifestylebrand #D_line #dalland #newidentity #newcollection # damesschoenen #schoen #leer #youhaveit #leathershoe #highheels #highheelshoes #highheelslover

We noemen schoenen die zijn gemaakt van duurzame materialen zoals zes leer, rubber en rubber, die worden gedragen om de voet op straat of buiten te beschermen. Bijna iedereen heeft meerdere paren en meer. Bij sommige mensen zijn schoenen afhankelijk van een levensstijl en obsessie. Schoenen die tegenwoordig niet alleen buitenshuis, maar ook in huizen worden gedragen, zijn onmisbare kledingmaterialen geworden.

Een overzicht van de historische ontwikkeling van schoenen

Al heel vroeg, nadat de eerste mensen op blote voeten dwaalden, wikkelden ze dierenhuiden op hun voeten om ze te beschermen tegen stenen en doornen. Op deze manier liepen ze gemakkelijker dan voorheen. Ze zochten vervolgens naar manieren om de dierenhuiden die ze om hun voeten hadden gewikkeld te maken in een vorm die niet gemakkelijk van de voeten zou loskomen.

Vroeger waren schoenen twee soorten. De eerste zijn de schoenen die alleen de onderkant van de zool bedekken, de bovenkant is open, de enkel is omwikkeld en de tweede zijn de gesloten schoenen die de onderkant en de bovenkant van de voet bedekken, wat lijkt op onze dag. Deze twee soorten schoenen werden in verschillende omgevingen en op verschillende tijdstippen gebruikt. Terwijl de eerste de schoenen van de soldaat was, de tweede de schoenen van de mensen van de stad.

De maten van de schoenen worden genoemd met speciale nummers. Over het algemeen zijn er damesschoenen van maat 35 tot maat 44 . Hoewel mannen meestal van 39 tot 46 zijn genummerd, is het nu gemakkelijker om kleine en grote schoenen te vinden.

Schoenen per model

Schoenen met open teen zijn schoenen die de teen bloot laten en de punt is iets open.

Open teen schoenen zijn open teen schoenen die je tenen bloot laten.

Puntschoen schoenen zijn schoenen met een puntschoen. Meestal worden deze schoenen hakken. Puntschoenmodellen zijn ook verkrijgbaar in laarzen en laarzen.

Oxfordschoenen zijn veters met gesloten veters en kantpatronen op sommige. Hiel- en platte modellen zijn beschikbaar.

Platte schoenen zijn platte schoenen zonder hak.

Ballerina’s zijn lichte zolen en lichtgewicht schoenen.

Espadril-schoenen worden gemaakt van canvas en geweven stoffen. Het is een platte en sportschoen met een zool gemaakt van natuurlijke vezels.

Loaferschoenen zijn over het algemeen platte schoenen met kwastjes of ornamenten aan de voorkant.

Loafer schoenen zijn een stuk gedragen door indianen, gemaakt van zacht leer. Het zijn schoenen zonder schoenen en veters. Het is zacht en flexibel. De top is meestal versierd met kralen en borduurwerk.

Converse schoenen zijn Amerikaanse sneakers met veters.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *