Laat je innerlijke sprankeling los ⇢ We zijn allemaal sterren en hebben het potentieel om te fonkelen. …


Laat je innerlijke sprankeling los ✨💎

We zijn allemaal sterren en hebben het potentieel om te fonkelen. 🌟

Wees als een kostbare en zeldzame diamant, niet als een steen die overal wordt gevonden.

Beter een diamant met een plan dan een kiezelsteen zonder imperfectie.

Een manier waarop we succes en grootsheid meten, is door onze mislukkingen te beoordelen – of liever, wat we over onszelf hebben geleerd door deze mislukkingen. Er is geen perfectie zonder fout – geen. De zelfreflectie die volgt op mislukking is de katalysator die verbetering, groei en grootsheid bevordert.

"Heelheid", aan de andere kant, is een archetype. Een archetype is bedoeld om onze werkelijkheid op verschillende manieren te leiden, te inspireren, te ondersteunen en te beïnvloeden. We omarmen en manifesteren archetypen door zelfbewust en bewust te zijn en onze houding en onze benadering te beïnvloeden. tot leven en leven.

In tegenstelling tot perfectie, verwijst het archetype van heelheid naar zowel het positieve als het negatieve, alle delen van ons zelf.

Het nastreven van perfectie kan een nuttige eerste stap zijn in ons groeiproces, omdat het motiveert en de nadruk legt op het positieve. Het moet echter wijken voor het nastreven van heelheid waar onze dualiteit (het licht en de schaduw, het goede en het slechte, het positieve en het negatieve) betekenis heeft.

Focussen op perfectie is alleen focussen op de persoonlijkheid, de buitenkant, de 'verpakking'. Door te focussen op heelheid, wordt onze aandacht gevestigd op de essentiële waarheid, schoonheid en goedheid in onze ziel.

Heelheid is niet een proces van identificeren wat "fout" of onvolmaakt is en proberen het op te lossen of uit te roeien, maar om te ontdekken wat onze "fouten" ons te leren hebben en ervan te leren.

Onze "gebreken" bestaan ​​als een middel om ons uit te dagen om te leren wat we over onszelf moeten zien. Geen gebreken, geen uitdaging. Geen uitdaging, geen groei. Geen groei, een kiezelsteen. Wanneer we leren wat we uitgedaagd worden te leren, verliezen de "gebreken" vaak hun lading, en tijdens het proces verdwijnen ze vaak.

We noemen schoenen die zijn gemaakt van duurzame materialen zoals zes leer, rubber en rubber, die worden gedragen om de voet op straat of buiten te beschermen. Bijna iedereen heeft meerdere paren en meer. Bij sommige mensen zijn schoenen afhankelijk van een levensstijl en obsessie. Schoenen die tegenwoordig niet alleen buitenshuis, maar ook in huizen worden gedragen, zijn onmisbare kledingmaterialen geworden.

Een overzicht van de historische ontwikkeling van schoenen

Al heel vroeg, nadat de eerste mensen op blote voeten dwaalden, wikkelden ze dierenhuiden op hun voeten om ze te beschermen tegen stenen en doornen. Op deze manier liepen ze gemakkelijker dan voorheen. Ze zochten vervolgens naar manieren om de dierenhuiden die ze om hun voeten hadden gewikkeld te maken in een vorm die niet gemakkelijk van de voeten zou loskomen.

Vroeger waren schoenen twee soorten. De eerste zijn de schoenen die alleen de onderkant van de zool bedekken, de bovenkant is open, de enkel is omwikkeld en de tweede zijn de gesloten schoenen die de onderkant en de bovenkant van de voet bedekken, wat lijkt op onze dag. Deze twee soorten schoenen werden in verschillende omgevingen en op verschillende tijdstippen gebruikt. Terwijl de eerste de schoenen van de soldaat was, de tweede de schoenen van de mensen van de stad.

De maten van de schoenen worden genoemd met speciale nummers. Over het algemeen zijn er damesschoenen van maat 35 tot maat 44 . Hoewel mannen meestal van 39 tot 46 zijn genummerd, is het nu gemakkelijker om kleine en grote schoenen te vinden.

Schoenen per model

Schoenen met open teen zijn schoenen die de teen bloot laten en de punt is iets open.

Open teen schoenen zijn open teen schoenen die je tenen bloot laten.

Puntschoen schoenen zijn schoenen met een puntschoen. Meestal worden deze schoenen hakken. Puntschoenmodellen zijn ook verkrijgbaar in laarzen en laarzen.

Oxfordschoenen zijn veters met gesloten veters en kantpatronen op sommige. Hiel- en platte modellen zijn beschikbaar.

Platte schoenen zijn platte schoenen zonder hak.

Ballerina’s zijn lichte zolen en lichtgewicht schoenen.

Espadril-schoenen worden gemaakt van canvas en geweven stoffen. Het is een platte en sportschoen met een zool gemaakt van natuurlijke vezels.

Loaferschoenen zijn over het algemeen platte schoenen met kwastjes of ornamenten aan de voorkant.

Loafer schoenen zijn een stuk gedragen door indianen, gemaakt van zacht leer. Het zijn schoenen zonder schoenen en veters. Het is zacht en flexibel. De top is meestal versierd met kralen en borduurwerk.

Converse schoenen zijn Amerikaanse sneakers met veters.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *